بررسي مزايا و معايب مايكروفر

تعمير مايكروفر بصورت حرفه اي در كم ترين زمان

بررسي مزايا و معايب مايكروفر

۷۴ بازديد

بررسي مزايا و معايب مايكروفر

زماني كه ما تصميم مي گيريم وسيله اي را براي منزل خريداري كنيم، اولين سوال كه بايد به آن پاسخ دهيم اين است كه علي رغم نياز به آن وسيله، چه مزايا و معايبي در آن وجود دارد و آيا مي توان از اين معايب چشم پوشي نمود يا خير. در مورد مايكروفر نيز به همين گونه است شما بايد ابتدا با معايب اين وسيله آشنا شده و در صورت اين كه بتوان از اين معايب چشم پوشي نمود تا بتوان نياز خود را با آن رفع ساخت، اقدام به انتخاب و خريد مايكروفر نمود. در اين مقاله، ما معايب و مزاياي استفاده از مايكروفر را بيان مي كنيم تا بهتر بتوانيد در زمان خريد تصميم گيري نماييد.
مزاياي استفاده از مايكروفر۱-    در مايكروفر، غذا رودتر مي پزد لذا موجب صرفه جويي در زمان و انرژي مي گردد.
۲-    از آنجايي كه زمان پخت كوتاه تر از پخت با اجاق گاز است، به همين دليل پختن سبزيجات با مايكروفر بهتر از اجاق گاز است زيرا طعم و مزه آن ها بهتر حفظ مي شود و از طرفي ارزش غذايي آن ها بهتر حفظ مي گردد.

۳-    در زمان پخت غذا با مايكروفر، دماي آشپزخانه زياد نمي شود.
۴-    برراي گرم كردن غذا و حتي غذاهاي منجمد، مايكروفر خيلي بهتر از اجاق گاز است زيرا بدون تغيير در كيفيت ماده غذايي و يا سوزاندن آن، غذا را گرم مي كند.
۵-    اگر قصد داريد كه مواد غذايي دريايي را پخت كنيد، بهتر است از مايكروفر استفاده كنيد زيرا با اين وسيله امكان توليد مواد سمي كمتر است.
معايب استفاده از مايكروفر۱-    در زمان استفاده از مايكروفر، بايد ممنوعيت ظروف در مايكروفر را در نظر گرفت زيرا نمي توان هر ظرفي را داخل مايكروفر قرار داد.
۲-    درست است كه مدت زمان پخت با مايكروفر كمتر است ولي طعم غذا در مايكروفر زياد جالب نيست.
۳-    امواج مايكروفر مي توانند ساختار برخي از مولكول هاي غذا را تغيير دهد در نتيجه مي تواند منجر به از بين رفتن برخي از خواص مواد غذايي گردد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.